Over ons

Architect and designer of Ibiza Interiors
Photography by Ana Lui for White Ibiza ®

Ibiza Interiors is opgericht door (interieur-)architect Jurjen van Hulzen in 2014. Na het opzetten van twee succesvolle bedrijven in Amsterdam, een architectenbureau en een winkel voor designmeubilair, besloot hij bij deze bedrijven onder een nieuwe paraplu ook te starten op het eiland. Ibiza Interiors is ondertussen uitgegroeid tot een ‘full service’ bedrijf, en helpt zowel ontwikkelaars als particulieren hun droomproject op Ibiza te realiseren.

“If you can dream it, you can make it”

Met het team van architecten en interieurontwerpers werken ze aan projecten die blijven groeien in aantal, diversiteit en formaat. Van kleine renovaties voor particulieren, tot hotels en commerciële ruimtes internationaal. Met zowel veel ervaring in hospitality als in de high-end particuliere sector, zien ze in elk project een uitdaging om tot het beste resultaat te komen.

De beste merken en het mooiste design naar het eiland brengen, dat was het eerste doel van Jurjen toen hij Ibiza Interiors startte. Samen met The Modern, hun winkel in Amsterdam Oud-Zuid, verkopen ze nu het mooiste designmeubilair, prachtige verlichting, tapijten en hedendaagse kunst op het eiland. Zowel styling voor speciale projecten als losse verkoop via de webshop is mogelijk.

Jurjen komt graag bij u langs om te kijken waar hij en z’n team kunnen bijdragen aan het realiseren van uw droomproject op Ibiza. Of het nou om een ontwerp voor een nieuw project gaat, of de inrichting daarvan. Neem gerust en vrijblijvend contact op!

 

Architectuur. Interieurontwerp. Projectontwikkeling. Styling en inrichting. Fotografie.

 

 

 

 

Zie deze pagina in het EN DE ES RU